Een nieuwbouwwoning op maat

Jouw eigen droomhuis realiseren; wie droomt daar nu niet van? Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning bepaal je helemaal zelf de indeling, de afwerking en de grootte ervan. Ook het karakter van het huis kun je tot in de puntjes beklinken. Waar de een kiest voor een landelijke stijl, wil de ander een moderne villa met veel raampartijen. Jade Bouw bouwt huizen in de regio Amsterdam, maar ook daarbuiten zoals in Noordwijk of Vinkenveen. Wij van Jade Bouw begeleiden en ontzorgen je tijdens het hele traject.

Een team van specialisten voor jouw nieuwbouwproject

Ons doel is het bouwen van een nieuwbouwwoning of -bedrijfspand waar je nooit meer weg wilt. Bij elk nieuwbouwproject zorgt Jade Bouw voor een team van echte vakmensen. We hebben o.a. eigen metselaars, elektriciens en timmerlieden in dienst met jarenlange ervaring. Zo kun je er zeker van zijn dat alle werkzaamheden door een specialist in het vak uitgevoerd wordt. Tevens werkt Jade Bouw nauw samen met gerenommeerde architecten. Indien gewenst koppelen wij jou aan de juiste architect die jouw ideeën vertaald in een concreet ontwerp.

Huis laten bouwen? Met Jade Bouw heb je één partij die jou volledig verzorgt; van het ontwerp tot het overhandigen van de sleutels.

Kies voor sleutelklare of casco oplevering

Voor de oplevering van jouw nieuwbouwwoning zijn er twee mogelijkheden. Vind je het leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan is casco oplevering een goede optie. Uiteraard kunnen we je gloednieuwe woning ook sleutelklaar opleveren.

  • Casco oplevering - jouw nieuwbouwhuis wordt wind- en waterdicht opgeleverd. Dit betekent dat je nog veel kluswerk voor de boeg hebt. Je moet zelf zorg dragen voor zaken als het sanitair, de vloeren, tegelwerk en eventuele binnenwanden. Casco oplevering is ideaal voor klussers met een beperkt budget.
  • Turn-key oplevering - kies je voor een sleutelklare oplevering van je nieuwbouwwoning, dan hoef je zelf niets meer te doen. Het schilder-en stucwerk is gedaan en de door jou uitgekozen keuken is geplaatst. Het enige wat je hoeft te doen is het huis leuk inrichten!

Het realiseren van nieuwbouw in Amsterdam behoort tot onze core business. We bouwen verschillende woningtypes, van herenhuizen tot vrijstaande villa’s of een moderne twee-onder-een-kapwoning. Jade Bouw is ook inzetbaar voor het uitvoeren van renovaties.

Jouw huidige woning in Amsterdam renoveren

In sommige gevallen is het niet nodig om een compleet nieuwe woning van de grond af aan bouwen. Middels een renovatie kan het woonwensenlijstje ook worden behaald. Droom je van een luxe badkamer of een eilandkeuken met koperkleurige kranen? Schakel Jade Bouw in voor de coördinatie en uitvoering van jouw renovatie in Amsterdam en omstreken. Als specialist in totaalrenovatie bieden we ook een alles-in-één pakket aan. Bekijk hier ons totaalpakket voor het renoveren van de gehele woning.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat je nieuwbouw project gaat kosten of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave.

Vraag direct een offerte aan

Aannemer nieuwbouw nodig