Totaalpakket: van sloopt tot turn-key oplevering

Voor het bouwen van een schuur klop je aan bij een goede metselaar. Gaat de badkamer op de schop, dan kan een loodgieter het nieuwe sanitair installeren. Voor elke klus is er wel een professional te vinden. Wil je jouw complete woning verbouwen? Dan kies je één partij die het hele project tot in de puntjes coördineert en uitvoert. Dat maakt het grootschalige renovatieproject wel zo overzichtelijk. Samenwerken met een aannemer voor je totaalrenovatie is de weg naar een efficiënt en zorgeloos klusavontuur.

Jade Bouw is dé specialist in totaalrenovatie

Met Jade Bouw heb je één partij die verantwoordelijk is voor het totale project. Als aannemers- en bouwbedrijf in de regio Amsterdam nemen we je al het gedoe en geregel uit handen die bij een flinke verbouwing komen kijken. Jade Bouw, al ruim 30 jaar in het vak, bezit een schat aan ervaring. Ons team bestaat uit een aantal vaste vakmensen in de bouw. Van stukadoors tot elektriciens en vloerenleggers. Daarbij beschikken we over een groot netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en interieurarchitecten. Wij zetten alle vakmensen op de juiste plek en zorgen dat niemand elkaar in de weg loopt.

Ons totaalpakket bestaat o.a. uit:

  • Vervangen van keuken en badkamer
  • Gevel- en dakrenovatie
  • Pleister- en schilderwerken
  • Elektriciteit en sanitair
  • Isoleren
  • Reparaties (houtwerk)
  • Funderingsherstel
  • Eventuele aanbouw of opbouw

Met een totaalrenovatie wordt jouw gehele woning van boven tot onder aangepakt. Alle elementen van het pand worden vernieuwd. Jade Bouw is ook gespecialiseerd in het volledig renoveren van bedrijfspanden en bijzondere gebouwen.

Geef de papierwinkel uit handen

Bij een grootschalige verbouwing moeten vooral de ‘handjes wapperen’. Het klusgeweld gaat echter ook gepaard met de nodige administratie. Jade Bouw zorgt dat jij je hoofd niet hoeft te breken over al het papierwerk. Wij regelen de benodigde bouwvergunning, onderhouden contact met de gemeente en zorgen voor alle bouw- en werktekeningen. Ook het maken van een planning voor de totaalrenovatie is een kolfje naar onze hand.

Op zoek naar een aannemer voor de totaalrenovatie van je woning of bedrijfspand in de regio Amsterdam? Jade Bouw zorgt voor een zorgeloos bouwproces & een piekfijn resultaat.

Ook voor kleine renovatiewerken in en rondom Amsterdam

Jade Bouw is ook inzetbaar voor kleinschalige renovatieprojecten die minder rigoureus van aard zijn dan totaalrenovatie. Bij kleine renovatiewerkzaamheden gaat het om een vernieuwing van één of meerdere ruimten. Bijvoorbeeld de badkamer of woonkamer. Bekijk onze pagina over woning renoveren voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Kies je voor een grondige aanpak bij het verbouwen van je huis, appartement of kantoor? Dan wil je een ervaren specialist om je totaalrenovatie te coördineren en uit te voeren. Jade Bouw heeft ruim 30 jaar ervaring in totaalrenovaties van woningen in Amsterdam en omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave.

Vraag direct een offerte aan

Aannemer totaalrenovatie Amsterdam, Amstelveen en Zaandam