Dé specialist in schilderwerk

Is het exterieur van jouw woning in regio Amsterdam toe een een nieuwe lik verf of wil je binnenshuis een compleet ander kleurenpalet? Jade Bouw is dé specialist in schilderwerk en neemt de verfkwast graag van je over. Door te kiezen voor een professionele schilder ben je verzekerd van het beste resultaat. Daarbij bespaar je jezelf het gehannes met afplaktape en het ‘noodzakelijke kwaad’ dat schuren heet.

Binnenkant huis laten schilderen

‘’Een likje verf doet wonderen’’, zeggen ze altijd. Daar kunnen wij van Jade Bouw het alleen maar mee eens zijn. Met een nieuwe kleur verf op de muur creëer je direct een compleet andere look & feel van jouw interieur. Tevens is goed binnenschilderwerk essentieel voor de bescherming van je woning. Een schilderlaag voorkomt dat vocht intrekt in de ondergrond en zorgt dat materialen (bijvoorbeeld een houten trap) langer meegaan.

Oogt de huidige kleur van het binnenschilderwerk niet meer fris of wil je graag mee met de nieuwste trendkleuren? Schakel Jade Bouw in om de binnenkant van je huis te schilderen. Met ruim 30 jaar ervaring in schilderwerk ben jij verzekerd van een perfect dekkend resultaat; zonder druipers of andere imperfecties. Ons team van binnenschilders in Amsterdam en omgeving zijn echte vakmannen. Zij zijn gespecialiseerd in het schilderen van houtwerk, muren, kozijnen, plafonds en ornamenten. Jade Bouw zorgt dat al het schilderwerk binnenshuis er weer tiptop uitziet. Na afloop kun je direct genieten van het resultaat en heb je geen zorgen over rondslingerende rollers of verfspetters.

Maak muren verfklaar met stucwerk

Zijn de muren en plafonds van het pand nog niet klaar om geverfd te worden? Dan kunnen wij deze ook eerst stucen. Het pleisterwerk egaliseert de ondergrond waarna deze klaar is voor een likje verf. Tevens is Jade Bouw ook gespecialiseerd in het aanbrengen van sierpleister voor een extra sjiek resultaat. Bekijk hier meer informatie over stucwerk door Jade Bouw.

Buitenschilderwerk

Eens in de vijf of zes jaar is het buitenschilderwerk toe aan vernieuwing. Begint de verf van de kozijnen af te bladderen of is de garagedeur volledig verkleurd? Dan is het écht tijd om een beroep te doen op een vakman die deze verflaag in ere herstelt. Als schildersbedrijf in regio Amsterdam heeft Jade Bouw ervaring met het schilderen van oude (monumentale) panden en nieuwbouw woningen. Elk type woning vraagt weer om een andere aanpak. We nemen de buitenkant van je woning of bedrijfspand volledig onder handen; van de deuren tot aan de buitenkozijnen en de gevel.

Monumentaal schilderwerk in Amsterdam

De stad Amsterdam staat vooral bekend om zijn prachtige monumentale panden. Het onderhoud en de renovatie van dergelijke gebouwen vraagt echter om een andere aanpak dan bij een ‘gewoon’ rijtjeshuis. Monumentaal schilderwerk is specialistisch werk en kan niet zomaar door iedereen uitgevoerd worden. De schilders van Jade Bouw hebben de juiste expertise in huis en weten alles van historische schildertechnieken. We brengen het pand terug naar de originele staat, maar dan wel geheel in technisch perfecte conditie. Is jouw monumentaal pand aan een frisse laag verf toe? Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

Een complete woning of al het houtwerk in de verf zetten is een intensieve klus. Spendeer jij je vrije uurtjes liever aan iets anders? Besteed het schilderwerk uit aan een professional. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave. Jade Bouw werkt met gediplomeerde en ervaren schilders die op vakkundige wijze het binnen-of buitenschilderwerk voor jou vernieuwen.

Vraag direct een offerte aan

Schilderwerkzaamheden uitbesteden aan een vakman