Wie zijn wij

Jade Bouw is een dynamisch en klantgericht bedrijf met jarenlange ervaring in de bouw. Al ruim 30 jaar is Jade Bouw een waar begrip in Noord-Holland en omstreken. Michel Jacobsen is de drijvende kracht achter Jade Bouw. Als aannemer heeft Michel veel ervaring opgedaan in binnen-en buitenland. Jade Bouw werkt zowel voor particulieren als de zakelijke markt. In de afgelopen jaren hebben wij al vele huizen, appartementsgebouwen en bedrijfspanden onder handen genomen.

Bij Jade Bouw houden we van duidelijkheid: korte lijnen, één aanspreekpunt en heldere communicatie. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf in de zin van zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en het leveren van een perfect resultaat.

Waarom kiezen voor Jade Bouw:

  • Specialist in renovaties van nieuwbouw en monumentale panden
  • Ruim 30 jaar in het vak
  • Wij leveren kwalitatief hoogstaand werk
  • Korte lijntjes voor een soepele samenwerking
  • Heldere afspraken over kosten en de duur van de verbouwing

Van totaalrenovatie tot losse kluswerkzaamheden

Bouwen met Jade Bouw betekent zorgeloos bouwen. We begeleiden onze klanten bij het gehele bouwproces. Het regelen van de juiste vakmannen, vergunningen en bouwmaterialen tot aan de uiterlijke uitvoering nemen wij voor onze rekening. Met ons speciale totaalpakket bieden we volledige ontzorging bij grootschalige renovatieprojecten. Een verbouwing stressvol? Niet met Jade Bouw!

Je kunt Jade Bouw inschakelen voor het afhangen van een deur, schilderwerk, het aanleggen van een dakterras tot kleinschalige nieuwbouw. Ook voor het onderhouden en restaureren van woningen en bedrijfspanden hebben wij de juiste vakmensen. Met onze frisse en moderne werkwijze, gecombineerd met enthousiasme en ervarenheid ben je bij Jade Bouw aan het juiste adres voor (ver)bouwen, onderhoud en restauratie!

Ons werkgebied

Onze ervaren vakmannen zijn werkzaam in de regio Amsterdam. Steden als Hoofddorp, Zaandam, Amstelveen en Rotterdam behoren tot ons werkgebied. Voor grootschalige renovatie & bouwprojecten in het buitenland is Jade Bouw ook inzetbaar. Zo hebben wij over de grens gewerkt in o.a. Bonaire, Curaçao en Aruba. Op het eiland Haïti heeft Jade Bouw nog een bijzonder project gerealiseerd voor het merk Heineken.