Huis renoveren door een betrouwbare aannemer

Droom je al een tijdje van een kookeiland, een aanbouw met taatsdeuren of een luxe badkamer in Bali stijl? Met renovatie zorg je ervoor dat jij je droomwoning krijgt. Wie zelf twee linkerhanden heeft of opziet tegen al het regelwerk, kan het beste een aannemer inschakelen om de renovatie uit te voeren. Jade Bouw zit als renovatie aannemer in Amsterdam en omgeving al ruim 30 jaar in het vak. Door ons oog voor detail en jarenlange ervaring kun je er zeker van zijn dat de woningrenovatie op rolletjes verloopt.

Grondige opknapbeurt voor meer wooncomfort

Bij renovatie gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen en dus verbeteren van je woning. Een huis renoveren kan op verschillende manieren; van een grondige opknapbeurt van de gedateerde badkamer, tot een complete verbouwing. Woningrenovatie is een goede optie als het pand wel een opknapbeurt kan gebruiken of indien een ruimte niet aan je wensen voldoet.

Volledige ontzorging nodig bij een zeer groot renovatieproject? Bekijk ons totaalpakket!

Door je huis te renoveren, creëer je meer woonplezier en comfort. Zo kan een moderne keuken met de allernieuwste inbouwapparatuur ervoor zorgen dat je het liefst de hele dag nieuwe recepten uitprobeert. Ein-de-lijk een ligbad (of ruime douche) doet ook wonderen voor je wooncomfort. Bovendien levert renovatie niet alleen een fijner huis op, maar kan dit ook leiden tot een waardevermeerdering van je woning. Bijvoorbeeld door de extra vierkante meters van een aanbouw of door een opgeknapte gevel.

Jade Bouw is tevens inzetbaar voor het renoveren van kantoorpanden, winkels en bijzondere gebouwen

Renovatie voor onderhoud

Soms is renovatie nodig om het pand in goede staat te houden. Jade Bouw is inzetbaar voor diverse renovatiewerkzaamheden om je woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit te laten zien. We zijn gespecialiseerd in schilderwerk en gevel- en dakrenovatie. Eventuele scheuren in de buitenmuren kunnen wij vakkundig herstellen. Ziet de gevel er niet meer zo fris uit? Geen probleem. Door het metselwerk te reinigen en de voegen te vernieuwen is jouw gevel weer toonbaar.

Een flinke duurzaamheidsslag maken

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens de renovatie direct ook het huis te verduurzamen. Door middel van spouwmuurisolatie, dakisolatie, dubbel glas of het installeren van zonnepanelen kun je een flinke duurzaamheidsslag maken. Jouw woning energiezuiniger maken is goed voor het klimaat, levert een lagere energierekening op én zorgt dat je er warmpjes bijzit. Een driedubbele win situatie dus.

Voor bepaalde duurzame maatregelen kun je als particulier (én als VvE trouwens ook) subsidie aanvragen. Wie een warmtepomp in zijn woning plaatst of meerdere isolatiemaatregelen neemt, kan zo’n 20% van de kosten terugkrijgen. Zelf je huis verduurzamen? Wij van Jade Bouw kennen alle regelingen op ons duimpje en helpen je graag bij de aanvraagprocedure van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

Waarom Jade Bouw voor jouw renovatieproject

Een grootschalige renovatieproject kan veel voeten in de aarde hebben. Met een aannemer aan je zijde bespaar je jezelf een heleboel stress, regelwerk en communicatie strubbelingen. Een aannemer is verantwoordelijk voor het hele project en zorgt dat het bouwproject van begin tot eind goed verloopt. Door jouw woning te laten renoveren door een betrouwbare aannemer, geef je een dik takenpakket uit handen; van de aankoop van materialen tot het inschakelen van vakmannen als loodgieters en elektriciens. Jade Bouw kan jouw renovatieproject van A tot Z coördineren:

  • Ervaring met renovatie van nieuwbouw woningen tot monumentale panden
  • Ruim 30 jaar in het vak
  • Groot netwerk van gespecialiseerde vakmannen
  • Jade Bouw biedt volledige ontzorging

Offerte aanvragen

Wil jij graag jouw woning of bedrijfspand opknappen? Kies voor een aannemer die het traject volledig omarmt en zorgt voor een efficiënte planning. Jade Bouw heeft jarenlange ervaring in renoveren van woningen in Amsterdam en omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave.

Vraag direct een offerte aan

Woning laten renoveren door aannemersbedrijf