De beste stukadoor voor jouw klus

De gemiddelde doe-het-zelver kan aardig overweg met een verfkwast of accuboormachine. Maar als het om stucwerk gaat, is het raadzaam om een professional in te schakelen. Een muurtje of plafond stucen is namelijk specialistisch werk en vergt veel voorbereiding. Voorkom dat je nog jaren tegen oneffenheden en bobbels aankijkt en kies voor een ervaren stukadoorsbedrijf in Amsterdam en omgeving.

30 jaar ervaring in stucwerk

Met ruim 30 jaar ervaring op de teller staat Jade Bouw garant voor hoge kwaliteit stucwerk. Als stukadoor in Amsterdam en omstreken hebben we al vele woningen, winkel- en bedrijfspanden voorzien van een prachtig staaltje stucwerk. Bij ons ben je verzekerd van een gladde afwerking en een mooi eindresultaat. Wij kunnen je helpen met het stucwerk in de badkamer, woonkamer of je complete bedrijfspand zodat deze weer lekker fris oogt.

Grote verbouwing op de planning? Jade Bouw biedt een totaalpakket waarbij we het hele huis of bedrijfspand aanpakken. Complete ontzorging van sloop tot oplevering.

Jade Bouw is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten stucwerk. Van spachtelputz tot sausklaar stucen voor een superstrak resultaat. Ook kunnen wij oud stucwerk repareren. We herstellen de scheuren en beschadigingen zodat het stucwerk er weer uitziet als nieuw.

Gratis vrijblijvend advies

Ga voor een decoratieve afwerking of een strak resultaat

Als het om stucwerk gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos. De meest gekozen vorm is toch wel pleisterwerk. Hierbij wordt een dunne laag pleister aangebracht op de muur of plafond om de ondergrond glad te maken. Eventuele scheuren en naden van gipsplaten worden zo netjes weggewerkt. Vervolgens kan het worden afgewerkt met een mooi behangetje, likje verf of sauswerk.

Past een uitgesproken kleur of behang niet zo goed binnen jouw interieur? Dan biedt sierpleister een goed alternatief. Sierpleister is een decoratieve afwerking voor muren of plafond die een subtiele (korrel)structuur achterlaat. Het kan in vele verschillende kleuren worden aangebracht en geeft de ruimte direct een unieke uitstraling. De populairste sierpleisters zijn spachtelputz, granol en rustiekputz. Met ornamenten en sierlijke rozetten kun je het pleisterwerk écht speciaal maken. Deze decoraties komen vooral goed tot hun recht in oude grachtenpanden, maar kunnen ook prima in nieuwere woningen geplaatst worden.

Keuzestress? Onze stukadoor in Amsterdam en omstreken helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Nieuwbouwwoning in Amsterdam laten stucen

Een nieuwbouwhuis wordt in de meeste gevallen kaal opgeleverd. De invulling van de wandafwerking ligt in dit geval op het bordje van de nieuwe bewoner. Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in regio Amsterdam en ben je op zoek naar een stukadoor met ervaring in het stucen van recent opgeleverde huizen? Het team van Jade Bouw weet precies hoe muren van nieuwbouwhuizen voorbehandeld moeten worden en welke soorten stucwerk het mooiste uitpakken.

Offerte aanvragen

Wil je zeker zijn van een egale afwerking en dat het stucwerk in één keer goed gebeurt? Neem dan contact met ons op. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave. Jade Bouw werkt met gediplomeerde en ervaren stukadoors die op vakkundige wijze de muren en plafonds van jouw pand pleisteren. 

Vraag direct een offerte aan

Ervaren stukadoor Amsterdam en omstreken